24/7 Tractari Auto
Sosim in maxim 30min
Card
130.00

Lei

Cumpara card STANDART
Compara carduri

Cardul STANDART îți permite să te urci la volan fără stres și să pleci liniștit cu mașina în vacanță oriunde în Romania. Cardul STANDART este cardul de asistenta rutiera cel mai popular printre membrii nostri care prefera siguranta si confortul masinii proprii oriunde in Romania. Iti va placea acest card daca circuli mult in oras si vrei ca lucrurile sa fie simple, sigure si clare. Valabilitatea cardului STANDART este de 12 luni de la activare. In tot acest rastimp, AR24 iti va fi alaturi atunci cand te afli intr-o situatie rutiera de urgenta sau ai nevoie de informare si ajutor.

De ce să alegi cardul STANDART?

  • îți oferă asistență rutieră timp de 1 an de la activare
  • este valabil pe întreg teritoriul României
  • operatorii AR24 îți stau la dispoziție non-stop
  • fără limită de intervenții
  • poți beneficia de reduceri exclusive la produse complementare
Iar dacă mașina ta are vechime între 11 – 15 ani, poți achiziționa cardul STANDART cu 169.00 Lei. Descarca conditii contactuale

CARDUL STANDART

Pret card (dacă mașina are vechime de pana la 10 ani).
STANDART
130.00 Lei
Pret card (dacă mașina are vechime între 11 – 15 ani).
STANDART
169.00 Lei
Valabilitate card
STANDART
1 AN
Acoperirea teritoriala
STANDART
RO
Beneficii de baza
Start (baterie)Start (baterie)
AR24 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii.
STANDART
Tractare - in caz de defectiune tehnicaTractare - in caz de defectiune tehnica
AR24 va organiza si asigura - până la cel mai apropiat service auto autorizat sau in orasul de resedinta, in cazul in care evenimentul rutier a avut loc in Romania, sau tractarea autoturismului imobilizat, apartinand Abonatului, in limita stabilita pe tipul de Abonament, daca autoturismul nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier.
STANDART100 km dus-intors
Recuperare - in caz de accidentRecuperare - in caz de accident
AR24 organizeaza si asigura recuperarea autoturismului accidentat si imobilizat de pe carosabil sau din afara carosabilului in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. In acest caz serviciul de tractare se asigura conform procedurii descrise la Beneficiul „TRACTARE”.
STANDART
Pana de CarburantPana de Carburant
In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, AR24 va tracta autoturismul pana la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service nu este suportata de catre AR24. Numar de evenimente nelimitat
STANDART
Pana de cauciucPana de cauciuc
AR24 va organiza si asigura serviciul de reparare a pneului avariat in masura in care este posibila operatiunea mentionata, sau înlocuirea acestuia în caz de pană in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii.
STANDART
Deblocare chei/cartela/sistem de inchidereDeblocare chei/cartela/sistem de inchidere
In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, AR24 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Limita: 1 singura interventie pe durata contractului.
STANDART
Parcare securizataParcare securizata
In urma accidentului/defectiunii asiguram spatiu de depozitare pentru maxim 3 zile.
STANDART
Beneficii suplimentare
TransportTransport
AR24 va organiza si asigura transportul şoferului şi al pasagerilor până la destinaţia iniţială sau până in localitatea de domiciliu/resedinta a acestora (pe teritoriul Romaniei). Transportul se va face cu trenul (la clasa I) sau curse regulate (microbuz/autobuz), in limita maxima de 250 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al AR24, si ulterior va trimite catre AR24 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de care a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Limita: 1 interventie/abonament.
STANDART
CazareCazare
Pe perioada reparatiei vehiculului ca urmare a unui eveniment acoperit, AR24 va organiza si va acoperi cheltuielile efectuate pentru cazarea soferului si pasagerilor din autovehicul la un hotel de 3 stele, dar nu mai mult de 1 nopti. Costurile acoperite pentru acest serviciu nu pot depasi 200RON (TVA INCLUS). Costurile cu micul dejun sau alte consumatii nu sunt incluse.
STANDART
TaxiTaxi
In situatia imobilizarii autoturismului, AR24 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri ce beneficiaza de transport în regim de taxi, o singura cursa pe eveniment, inapoi in localitatea de resedinta a Titularului, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service-ul auto pentru reparatia autoturismului, sau la alegerea unui mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit.
STANDART
Autoturism de inlocuireAutoturism de inlocuire
AR24 va organiza inchirierea un autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania, per interventie, pentru o perioada 1 zi de inchiriere. Abonatul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. AR24 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Abonatul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al AR24, si ulterior va trimite catre AR24 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii.
STANDART
Alerte & InformareAlerte & Informare
AR24 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.
STANDART
Consultanta dosar de dauna auto (RCA&CASCO)Consultanta dosar de dauna auto (RCA&CASCO)
Consultanta la deschiderea unui dosar de dauna auto - RCA si CASCO.
STANDART
NOTA: Beneficiile suplimentare (Transport, Cazare, Taxi si Autoturism de inlocuire) nu pot fi cumulate si se aplica maxim pentru 2 interventii pe durata contractuala!